Followers

Friday, 8 April 2011

pengalaman mengajar admath

12/feb/20100
pertama kali,
aku nk cter ni,, pengalaman aku mengajr matematik tambahan,
 untuk calaon spm smkasas 2011,
ikuti kisahnya...

mle2 aku tlah tbc jemputan mlalui zofer (ktua umum) untuk join jadi fasi mlalui fb,
tap xplah,, mamandangkan dlu admth aku fail j,
rase xlyak plak, (touching lbeh)..
rupe2nye setelah di jelaskn,
kem 2 for student spm yang mendpt gred "fail",
lag lah rase xlyk, udah le aku ni fail j manjng,,
then, aku terkenang le plak saa2 aku dlu,,,
yang ngok n ngek admath ni,
mse aku dlu,, kwn2 la bnyak bntu,,
zaidan,aus,sufi,mat, (thanks u all)
aku pun trimalah tawarn 2,
dengan niat hanya ingin membn2,,
hope2 xde yang jd mcm aku,
dle smpai at dpn sekolah aqu agak cuak r,
maklumlah, segan siot,,,hehehe..
aku tebalkan muke,,,
tapi, ble dah jumpe an  geng len yang sesame jadi fasi,
ilang lah mlu 2,
dah mcm sekolah sndiri a plak, (xsdr dri dah abeh skolah)
malm 2 ktowng bergebang lah sampei k pagi,,
smbil2 2 wat revion ape yang nk ajo sok,(ase cm ktowng plak y nk spm)

esoknye..
puh,,
rmai kot..yang terlibat,, fasi cume 10 owng (maybe),,
fuf,
aqu cm bese ar mulelah cuak, (kang deme nanyer aku cm2, malu xdpt jwb)
kitowang ajo punyer ajo,
tapi,
hm... not bad lar..
best gak benonyer,
rase lg sng dri dlu,(time nk exm punyer la bengak, tapi skang o.k lak)
diam x diam,
3 ari berlalu,
make hbislah tgas ktowang,
tapi rupenyer kem 2 mempunyai 3 sessi,, 
so, ktowang dikehendaki untuk hadr k sklh mengikot tarikh,, warhk...

tapi, skang kau best la gak,
walaupn result spm aku xbrape memberansangkan,,
tapi ape yang terkzutner..
subjek yang aku asyik fail tetibe jadi b,,(b,arab tinggi n admath)
aku pn ape lagi,
ku panjatjn syukur wat Tuhan yang Maha Esa,,,


p/s alng2 bc 2 moh le follow




1 comment: