Followers

Sunday, 31 July 2011

sejenak bersama saya....

fisrtly,,, aku nk citer kt kome sumer pasal minggu usahawan sains uni nsia klntan,,, huh... agak happening r ditmbh pula dgn smbutn bdk2 mtrix kolj mara kulim nih.... lps j tmt hari jualan kami pn berangkt lah ke batu kurau... kat sner kmi bljr cre2 pembutan teh rosell, teh misai kucing dn kelarai bertam,,,, wah best gle....
nni aku kasi kome tgk gmbr dye....

kami diajar cara2 unutk menanam pokok herba misai kucing oleh pak nan.

proses memilih benih yang baik.


kelarai bertam dah siap dianyam,,,, proses berikutnye ialah mencipta frame....

potong jgn xpotong....

hahhaha....
sempena hari ini hr first puase, aku nk ucap selmt menunaikan fardhu puasa,
n,
buat kengkawan kt SMKASAS,
kengan puasa bersme korng adlh da best,
n buat kengkawan bru dikolj mara kulim nih...
smoga ukhwh kita akn sntiasa kukuh,
n to allz dak2 KMK y x knl aku,,, jmput2 lh berknln k...
hahha

k

Thursday, 21 July 2011

hye,,, seep dh nk hbs,,, hm... ini bermkne pintu kolj mara kulim akn terbka smula untuk aku dan kwn2 ppks umk kmk y len.... hahha

xsbr rseye,,, nk blik klj... wah2... hm,,, k...

Friday, 15 July 2011

cerita ari nih,,,,

hAi SumeR....
dalam sibuk aku kt kolej 2,
lastly, smpai gak yek ke minggu Siep,,,,
stedent experince program,,,,
huhuh... ble dh mnjejkkn kki smula k perk nih,
rs windu plak aku kt azln,
rse nk bilk smula k sne,,,

bkn pe, dah lme taun aku dowk snew...
mcm2 knangn mns n pahit dh jd.
yp mostly sume nyer aku consiuderkn sbg kngn manis lah...
y pling aku rindukn ialah kngan dgn kengkwn...
mkn ssme, tidr ssme, bljr ssme,,
hai lah azln,,
lagi stu sl jr dyer y sporting n caring,
i miz u ll...
x lupe gk wat cikgu2 y dedoksi mngjr aku y kuat tdowr nih,,,
huhuhu

eh mllot palk aku nih,, 
blik pade siep 2...
aku kn wat siep kat kedai kwn aku,
pn rafidh nme mknyer...
mne dyer biarlh rtahsia.......
2 kdai kek,,, 
nk wt cme kn, ekot plan nk k kdai pengantin, tp jaoh sgt,,,
so,
kedai kek,pn kek lah,
jnji bleh ilmu, kn2......

urm k lah,,, ltih woo,dri kulim tadi akusmpai epoh pkol 1.22 p.m.
dr eph k tlk intn lax kol 2,00 p.m.
smapi umah kol 5.00 p.m
huh jauh pjlnan aku ari nih kn,,,
k lah,,, nk p tdoq dah eh...
k bye....

Tuesday, 12 July 2011

jom sembang!


urm,,, nk ckp aper yerk? lame dah xupdte,,, msti korng rindu ngn tulisn aku kn,,,
ha,,,, aku nk crita nih,,,
ari tu english week kolj mara kulim,,, nk tau aku jadi ape???
aku keje backstage tolg tcr yati,,, huh, best gler... 

pastu hai,, 
problem datg ble minggu usahawan mkin hmpir,,, 
pening lah nk pikir ape nk jual, risiko, business plan,,,
tu bru subjct business,,,
blom agi bio, fzk, kmia, 
ni mnggu dpn cuti tok siep( self experience progrm) .
aku cdg nk p bakery tecr rafidh jer,,,
hope dpt stle dgn cpat rport,,
hm,,
ni lah kjer dak2 u kn?
bkn mcm dak2 sekolh,,,
huhuhu...
k, 


utuk semua.....

Tuesday, 5 July 2011

mencuri masa...



wah... lme gle rsenye aku x update blog nih,, mklumlah sibuk, 2/3 ari nihagak sibuk dgn exm one, larian 1 murid, jualan english week lagi,, huh,, mmg sesk nafas aku,,

kdg2 mmg rse stress gle lar,,, tp Alhamdulillah, aku msih mampu kwl lagi,,'

sbtu ari 2, aku ade karian 1 murid, 1 sukan,, larian serentak 1 malaysia,,



haha.. aku sengaja ltk gmbo ni terblik skit,,, bru kreatif.. haha///
ckp psl test aku? hum,, aku xtau lah,,
rse bbn,, byk nk pikir,,
mcm2 konflik timbul,,

"ya Allah, aku mohon pdMu, kau tunjukknlh aku jln y bnr dan diredhai, bimbinglh aku menuju kajayaan, aku tahu kejayaan xkn dtg dgn mudh, aku mohon padaMu, permudhknlh urusan aku pada esok hari dan hari2 y mendtng.... Ameen"