Followers

Friday, 20 April 2012

TERIMA KASIH...

salam alaikum, 
kaifa halukum bihaza yaum?

:-)
post kali ni ana tidaklah berhasrat nak berceloteh panjang lebar tentang itu ini, tetapi ana nk merakamkan jutaan terima kasih buat semua individu yang telah membantu ana sepanjang tempoh PERSEDIAN UMK ni. Untuk perhatian umum, ana akan menghabiskan persediaan ini sekitar awal May depan.

Terlalu banyak dugaan dan kenangan yang telah ana lalui bersama kawan-kawan. Banyak program yang kami rancang dan jalankan bersama. Untuk itu, ana ingin mengucapkan jutaan terima kasih buat kalian yang sudi memberi kerjasama yang begitu baik sehingga dapat menjalankan banyak program bersama.








Tuesday, 17 April 2012

final sem2 : 3.96 mine!


salam,

result exam semester 2 dah keluar, walaupun setelah sekian lama bermula semester 3....
tapi xpelah.. 
Alhamdulillad ana dapat 3.96 pngs and purata terkumpul untuk semester 1 dan 2 pula 3.73. Sangat tidak diduga keputusan semacam ini, walaupun memang ana nak keputusan ni, 

Tadi, terkejut sangat bila dapat tengok, i'm Speechless .... hahahah...
dalam pada itu, PPKS kene isi borang pemilihan kos untuk sambung ijazah sarjana muda sains gunaan di UMK kelak (this September)  ... bagi ana, hati kuat mengatakan untuk ambil Bachelor Technology Product Development.. huhuh



kos2 yang ana perlu pilih... hanya satu je 


now, time to prepare for final semester 3 yang akan berlansung pada 29/4 - 3/5 akan datang

wish me luck k...

Sunday, 8 April 2012

Projek and Launch Page Bead Art Chain

salam all,
here so many things to update,,, huhuhu
ok, pertama-tama kali nak cite la kt kome sume ni kan, ana kat sini tengah bz ni, maklumlah final sem PPKS UMK, this september dah boleh further degree kat UMK. Hahaha.... xpernah terlintas pun nak study sampai degree, nak2 pulak dalam usia 20tahun dah dapat wat degree.... umur 24/25 dah bergelar pemegang degree... ahhahaha... ***credit to UMK and KMK....

banyak sangat project yang ana jalankan kat sini, presentation. Ha, untuk sem ni ppt kami laen skit, kami kena present satu topic tu dalam bentuk forum. Mmg cam2 style kluar, ada style tv3, style forum ugama pun ada..... esok ana ada lagi forum tok kimia and tajuknya Global Warming vs Economic stability..... wah, kalini kami bawakan forum style Nasi Lemak Kopi O' tapi kami tukar tittle jaji Nasi Lemak Teh Tarik... hahhaha we'll see what happen tomorrow and ana pegang peranan sebagai panel dari Jabatan Perdana Menteri, Unit Ekonomi... 

Ana jugak nak bagi tau kat sini yang ana dah launch page Bead Art Chain kat fb tu.. (klik sini)...
Bagi peminat-peminat keychain and beads product, boleh lawat page ana ni k... 



Monday, 2 April 2012