Followers

Tuesday, 28 August 2012

Teluk Intan, Bandaraya dalam taman pesisir sungai

Melancong ke Teluk Intan, Bandaraya dalam taman pesisir sungai....
menunggu boat untuk keseberang sungai perak

muka excited hafiz 

atas boat... :-0

dalam menara condong.. walaupun ana orang Teluk Intan, tapi ni kali ke-3 ana masuk dalm ni

my sister's family
Salam Alaik...

Pejam celik, pejam celik, tinggal beberapa hari je lagi nak daftar kat UMK. Rasa gerun pun ada jugak, macam-macam perasaan ada... tapi before that, lets enjoy the Hari Raya first.. :-)

Kali ni Syawal disambut dengan kesederhanaan, tapi penuh keceriaan. Bagi ana, dah menjadi adat untuk kami saudara mara yang tinggal tak jauh dari rumah ayahanda bonda untuk berkumpul pada malam Idul-Fitri  untuk meraikan datangnya Syawal.... And, for this year, keluarga side my dad buat Majlis Mersa Keluarga Ayahanda Bonda dan Majlis Tahlil pada 3Syawal ...memang seronok bila semua famili side my dad berkumpul dan kat rumah tok wan..


Thursday, 16 August 2012

PILIHAN


Hidup penuh dengan pilihan
Pilihlah jalanmu bersandarkanNya.....
InsyaAllah

#pesanan buat diri sendiri#

Salam Syawal




Salam Idul-Fitri Maaf Zahir Batin


Sunday, 12 August 2012

Salam Ramadhan

Salam,
Perasan tak perasan, dalam bulan Ramadhan ni Ana tak pernah post apa-apa entry lagi kan?... 
Bukan apa, agak sibuk,,,, maklumlah, tak lama lagi bakal bergelar seorang mahasiswa kan. So, sebagai preperation untuk daftar ke univ. memangg banyak kene buat.. macam-macam... 

Rasanya belum terlambat lagi buat ana mengucapkan Selamat Berpuasa buat semua Muslimin dan Muslimat. Ahlan wa sahlan ya Ramadhan... 


Baru nak feeling-feeling ramadhan ni dah nak masuk Syawal pula. BTW., disepuluh malam terakhir ni sama-sama la kita memanfaatkannya.. ye tak???

And one more thing is, i got something to do this two week... Sesuatu yang ana rasakan sangat mencabar dan entahlah,, semoga segalanya berjalan lancar dan menjadi hendaknya,,,, nanti bila projek tu dah siap baru ana story mory kat sini k,,,'

Salam Ramadhan,