Followers

Monday, 8 October 2012

Program Ramah Mesra PPKS UMK 12/13 & Majlis Graduasi PPKS UMK 11/12

Tiga hari ni memang antara hari yang paling ,encabar bagi aku dan rakan-rakan yang lain. Tapi, kami enjoy sangat2 moment tu.. walau terpaksa men"zombie"kan diri selama tiga hari. namun demi adik-adik junior PPKS, kami relakan juga.
 
Malam tadi 7.10.12 merupakan malam graduasi ppks sesi 11/12. sangat seronok. Tak sangka adik-adik junior berjaya buat ana gembira malam tu dengan persembahan diorang yang outstanding tu.
 
Malma tu juga ana dapat kejutan dimana ana telah dinobatkan sebagai "Tokoh Pelajar" PPKS UMK yang pertama. Hanya Allah saja yang tahu perasaan ana ketika itu. Mengalir air mata sebak dalam diam.
 
Memang sebelum ni tak pernah lansung handle program ni, Buat Junior PPKS yang baca entry ni, walaupun pertemuan kita singkat buat masa ini, namun, apa yang kami disini rasa, kami sungguh gembira bersama kalian. diharapkan kesatuan yang kalian tunjukkan semasa persembahan malam graduasi itu berterusan agar kalian terus utuh membina nama dan menyambung legasi PPKS UMK yang telah kami bina bersama warga PPKS yang lain. 
 
Buat rakan-rakan, berkerja dengan kalian adalah satu perkara yang menakjubkan. Walau persiapan kurang mantap, namun dengan ukhwah dan kerjasama kita, kita berjaya menjayakan 2 program ( Program Ramah Mesra PPKS UMK dan Majlis Graduasi PPKS UMK). Ana sangat gembira bekerja bersama kalian.
 
 
Gambar Kenangan


Akhirnya,,, Milikku jua

Junior dari KMKu
 

1 comment: